top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 • Wat is de levertijd?
  De levertijd zal rond de 3-5 dagen duren.
 • Waar komt 'Calmati' vandaan?
  Calmati is vertaald vanuit het Italiaans, en staat voor 'doe rustig'. Wij als ontwerpers van Calmati Clothing hebben beide Italiaanse bloed. Wij leven ook met een Italiaanse levensstijl. "Il dolce far inenten', dit betekend "de kunst van het nietsdoen, wat gelijk staat aan doe rustig, vandaar kwamen wij erbij om Calmati Clothing op te richten.
 • Waarom Calmati?
  Kwaliteit van materialen: Wij van Calmati Clothing gebruiken hoogwaardige stoffen en materialen, dit resulteert in comfortabele en duurzame kleding wat lang mee gaat. Stijl en ontwerp: Klassieke ontwerpen en stijlvolle kledingstukken. Ethiek en duurzaamheid: Wij van Calmati Clothing zetten ons in voor ethische productiepraktijken, milieuvriendelijke materialen en duurzaamheid. Merkimago: Het imago van het merk, inclusief de waarden en boodschappen die het uitdraagt. Calmati staat namelijk voor 'Doe rustig'. Prijs en waarde: Wij van Calmati Clothing bieden kwaliteitskleding tegen een betaalbare prijs, zo krijg je topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.
 • Kan ik de producten bewaren om later te kopen?
  Dit is zeker mogelijk! U kunt de producten in uw winkelmandje houden om deze later af te rekenen. Pas op! Als u te lang wacht kunt uw product uitverkocht zijn.
bottom of page